Madrasah As-Saidiyyah

Himpunan Video dan Maklumat berkenaan Madrasah As-Saidiyyah serta Pengajian Kitab di http://pondok-rasah.blogspot.com

Juga koleksi video pengajian kitab Soal Jawab A-Z tentang Tasawuf oleh Dr Zulkifli Mohamad Al-Bakri

Follow twitter saya @antusabun

Tuesday, October 6, 2009

Kronologi pergaduhan terkecoh minggu lepas dan minggu ini..

Bulan berkempen sepatutnya kita berkempen, bukannya buat lawak walaupun gua ambil serious benda-benda macam ni. Cerita-ceriti kena bantai sampai 20 orang tu senyum gak la gua walaupun gua lagi suka lawak Charlie Chaplin dan Hitler..

Lu layan ajer la, cerita banyak pun buat penat je tekak....

Mula-mula jadi begini dan disapa. cuba gak google kot-kot ada 20 orang kerumun tapi takda pulak. Mungkin semut api....

Tup-tup jadi begini. agak kebal jugak la sebab kena keromok 20 orang agak clean dan hampir nampak takda pape. Mungkin mata gua kabur...

Terus jadi gini... kronik gak. Gua boleh simpati je la.....
p/s lagi senang update pakai pc rupanya....

2 comments:

mountdweller said...

Salam

Kesihan.. lawak bodoh tahap kambing pun ketawa!

Orang kampung said...

yang mamat tu tunjok kat tengkok tu, daki kot...wakakak