Madrasah As-Saidiyyah

Himpunan Video dan Maklumat berkenaan Madrasah As-Saidiyyah serta Pengajian Kitab di http://pondok-rasah.blogspot.com

Juga koleksi video pengajian kitab Soal Jawab A-Z tentang Tasawuf oleh Dr Zulkifli Mohamad Al-Bakri

Follow twitter saya @antusabun

Friday, February 20, 2009

102-Tak lama lagi player N9 main macam Real Madrid, takpun Arsenal. Apa barang Red Devil..

Tak lama lagi Champion Legue. Gua dah berdebar. Pasukan gua tahap sakit je manjang. Time gua nyampah gila masa tu pulak dia handal. Apa gila punya pasukan ntah. Nak je gua sokong Red Devil. Tapi kang kot pasukan tu kalah ada pulak peminat dia bunuh diri. Gua tak sedayus tu.

Bercerita pasal bola malam tadi gua tengok berita. Jarang-jarang gua tengok berita kat tv sebenarnya. Gua boleh muntah. Otak gua payah-payah nak proses bila tengok berita Malaysia ni. Ada ahli parlimen syorkan supaya sukan bolasepak negara di swastakan.

,

Gua kelu. Idea ni sangat bernas!!

7 comments:

apei said...

hehehe.. lepas ni orang kaya jer boleh masuk akedemi bola beb.

Edyes said...

wah wah... antu sabun dah ada blog sendiri... patutla dah tak singgah kat edyesdotocom...

selamat blogging

KARKADEWA said...

bernas!
gua kalau jd ahli parlimen pun kalau boleh sume bende boleh swasta gua nk swastakan...
bijok beno yb2 mesia nih...

mrblind said...

gua setuju sangat dengan ahli parlimen tu..baru true dia punya main..

antusabun said...

Pada edyes..
Saya setiap hari masuk blog tuan. Tapi saya pakai rss feed hp saya je. Kat ofis kena blok pulak..hehe

paloi bin mulau said...

united le powerrrrr muahahahahha

kalau pasukan kebangsaan di sawastakan teman nak bagi nama errr.. amno buleh kot muahahahahhaa

amno 0:7 myanmar

muahahahhhaa ok ke tu

BudAk hijAu said...

ala...asal wa xtau sal politik nie...cm ner nk komen nie...hahahah..