Madrasah As-Saidiyyah

Himpunan Video dan Maklumat berkenaan Madrasah As-Saidiyyah serta Pengajian Kitab di http://pondok-rasah.blogspot.com

Juga koleksi video pengajian kitab Soal Jawab A-Z tentang Tasawuf oleh Dr Zulkifli Mohamad Al-Bakri

Follow twitter saya @antusabun

Wednesday, September 22, 2010

Idea genius Rosmah!

First Lady pun nak buat persidangan jugak ke? Apa kejadah pompuan tua ni nak buat perkara merepek ni? Tak cukup agaknya persidangan yang membazir masa dan air liur ni kehah?
Agenda ialah memperkasakan kanak-kanak yang akan menjadi pemimpin masa depan…..Kahkahkah.

Setahu gua kat Malaysia ni dah set dah sapa akan jadi pemimpin, contohnya menantu, anak sulong, kakak, abang dan mertua. Realiti kan?
Lagi pulak, apa pandainya si tua tu mmelainkan bagi idea benda yang mengarut dan membazir? Realiti kan? Wisma Wanita setiap negeri?

Huh…..

No comments: