Madrasah As-Saidiyyah

Himpunan Video dan Maklumat berkenaan Madrasah As-Saidiyyah serta Pengajian Kitab di http://pondok-rasah.blogspot.com

Juga koleksi video pengajian kitab Soal Jawab A-Z tentang Tasawuf oleh Dr Zulkifli Mohamad Al-Bakri

Follow twitter saya @antusabun

Monday, January 24, 2011

Sebelum keluar kenyataan pegi buat kajian dulu!

http://tinyurl.com/4vyhzbu

Inilah dinamakan baghal. Lama dah gua nak ulas asalnya berkenaan beg udara ni tapi masa suntuk untuk gua menaip.

Kalau suara gua merdu macam faizal tahir memang gua record suara pastu upload kat blog ni.

Memang malas nak taip panjang-panjang. Kuku dah haus.

Kahkahkah...

Kalau rambut blonde tu kira moden ke? Ada sapa-sapa boleh bagitau gua?

No comments: