Madrasah As-Saidiyyah

Himpunan Video dan Maklumat berkenaan Madrasah As-Saidiyyah serta Pengajian Kitab di http://pondok-rasah.blogspot.com

Juga koleksi video pengajian kitab Soal Jawab A-Z tentang Tasawuf oleh Dr Zulkifli Mohamad Al-Bakri

Follow twitter saya @antusabun

Tuesday, March 15, 2011

Chin Fa Kui kemain la sibuk skang ni.

Tapi Maximus steady je senyap. Menteri yang lagi la tak berkenaan dengan tenaga dan power plant lagi la diam seribu bahasa. Cakap kang kena hentam dalam blog. Kahkahkah.

Tapi mutakhir ni Rosmah yang rajin bercakap. Tenggelam terus suara TPM 1Malaysia. Ape ke he? Haha.. eloklah Rosmah jadi PM lepas ni.

Lagi bangang GAPS dan Perkasa sibuk pasal dna Anwar. Yang ni gua rasa bagi Maximus tolong jawapkan. Bodoh bebenar. Apa ke diaorang ingat telah berubah ke dna tu. Sengal pasal dulu monteng kelas sains pegi mandi sungai. Atau salinan dna dah takda pasal tak sempat nak buat backup pc kena serang virus??

Kahkahkah.. lawak 1Malaysia.

posted from Bloggeroid

No comments: