Madrasah As-Saidiyyah

Himpunan Video dan Maklumat berkenaan Madrasah As-Saidiyyah serta Pengajian Kitab di http://pondok-rasah.blogspot.com

Juga koleksi video pengajian kitab Soal Jawab A-Z tentang Tasawuf oleh Dr Zulkifli Mohamad Al-Bakri

Follow twitter saya @antusabun

Tuesday, November 25, 2008

14-Bond melayu dari melayu minimalis

Melayu minimalis memang aku suka baca. Banyak idea dan benda yang boleh buat aku ketawa. Terbaru aku baca sebab apa orang Melayu tak boleh jadi James Bond?. Sesuai sangat sebab kebetulan cerita terbaru bond ada kat panggung sekarang. Sapa rasa berkelapangan pergilah tengok. Pendapat aku, tak lah rugi duit korang tengok aksi2aksi gila si bond dalam cerita tu.

Point yang paling best adalah sebab Bond melayu tak punyai kereta secanggih Bond orang putih. Kahkahkah...memangla kalau setakat nak harapkan kereta nasional yang asik problem tingkap dengan pintu. Sudahnya mati kering je dalam kereta.

Apa yang aku merepek ni??

No comments: