Madrasah As-Saidiyyah

Himpunan Video dan Maklumat berkenaan Madrasah As-Saidiyyah serta Pengajian Kitab di http://pondok-rasah.blogspot.com

Juga koleksi video pengajian kitab Soal Jawab A-Z tentang Tasawuf oleh Dr Zulkifli Mohamad Al-Bakri

Follow twitter saya @antusabun

Wednesday, July 21, 2010

Boring betul dengan si gemuk ni.

Asal ada bunyi artis luar negara aje mesti ada nama pompuan tua ni. Boring betul aku. Nak jemput yang hebat-hebat aje. (gua pun minat lakonan Robert De Niro ni). Motif jemputan sebab nak tunjuk Malaysia negara yang best. Best macam mana? Best yang ikut definasi kepala otak dia sorang.

Ada dia nak jemput orang baik-baik? Macam Sheikh Azhar ke? ada? kerat bulu jembut la kalau pompuan tua tu jemput!!!

Tadi usha blog memeber terselit gambar pompuan tua ni nyalam orang ramai tapi laki selaku PM duk kat belakang. Woi!!!!!!!! sapa PM ni????????

Nak buat Wisma Wanita setiap negeri? Lu orang tengok nafsu berahak pompuan tua ni, ada dia pikir nak berjimat? Memang bankrap negara selagi si gemok nafsu besar ni ada!!!!!!

No comments: