Madrasah As-Saidiyyah

Himpunan Video dan Maklumat berkenaan Madrasah As-Saidiyyah serta Pengajian Kitab di http://pondok-rasah.blogspot.com

Juga koleksi video pengajian kitab Soal Jawab A-Z tentang Tasawuf oleh Dr Zulkifli Mohamad Al-Bakri

Follow twitter saya @antusabun

Sunday, July 4, 2010

Review kekalahan sadis Argies..

Berterabur. Apa strategi yang dia orang guna pun gua tak pasti. Mentang-mentanglah masing-masing bintang dalam kelab, bila dilonggokkan terus jadi Real Madrid. Pundek!

Di Maria, bakal star Madrid tu boleh tahan gua tengok tapi main gentel-gentel ni terus gua nak pitam malam tadi. Try pun tak berapa nak berombak dada gua.

Jerman bermain kemas. Ada gaya-gaya kucup piala tahun ni. Tapi Podolski tu muda lagi. Bagilah abang-abg rasa dulu ye?

Ada member malam tadi cua nak menganjing gua.. Ermm...

Takpelah, lain masa gua cerita.

No comments: