Madrasah As-Saidiyyah

Himpunan Video dan Maklumat berkenaan Madrasah As-Saidiyyah serta Pengajian Kitab di http://pondok-rasah.blogspot.com

Juga koleksi video pengajian kitab Soal Jawab A-Z tentang Tasawuf oleh Dr Zulkifli Mohamad Al-Bakri

Follow twitter saya @antusabun

Friday, September 4, 2009

Adun BN Bagan Pinang Meninggal Dunia

Al-Fatihah buat beliau semoga keluarga beliau di kuatkan semangat dan roh beliau di cucuri rahmat. Syahdu weh bila family meninggal dalam bulan puasa ni. Raya plak nak dekat.

No.2 pulak kini turn gerombolan Negeri Sembilan pulak kena bogel. Chegubard pasti akan jadi manusia tersibuk di cakerawala untuk tempoh 60 hari dari sekarang. Gua pulak pedih sebab confirm roadblock bagai kat area Seremban-PD ni. Susah la wa nak gi kebun..haiy!!!

Sebelum ni result PRK mengekalkan status qua kecuali di Kuala Terengganu, apakah gerombolan mampu mempertahankan tempat ini dari dirampas oleh Pakatan Rakyat? Kita tunggu apa pulak "janji-janji manismu" dari Timbalan Perdana Menteri kita..

Adios.......

2 comments:

Pak Oncu said...

BAi, den bukan TUHAN tetapi den berani kato PR akan KALAH dan UBN monang,,,,,,,, den nak bet tak ado ghoto,,, maka in lah cai den pada hari kematian Azman ni,,,,,,,,,tentu MAt HAsaan Gumbira Azman ni poie hahahahahhaha

antusabun said...

Gua tau. Itu atas kertas lakaran manusia. Tapi kalau dah takdir bukan rezeki gerombolan? Hahaha