Madrasah As-Saidiyyah

Himpunan Video dan Maklumat berkenaan Madrasah As-Saidiyyah serta Pengajian Kitab di http://pondok-rasah.blogspot.com

Juga koleksi video pengajian kitab Soal Jawab A-Z tentang Tasawuf oleh Dr Zulkifli Mohamad Al-Bakri

Follow twitter saya @antusabun

Sunday, March 15, 2009

111-Suasana semakin panas.

Cuaca hari-hari panas bawak ke petang. Untung kalau hujan petang. Baru nyaman bawak ke malam. Tido pun tak terasa terganggu dengan nyamuk.

Tapi gua tetap panas hati. Kiranya kita orang Islam masih dalam mood sambut birthday Nabi. Tapi start dah melalak jerangkung dalam tv harap ehsan orang ramai undi suara dia yang sebijik macam budak syndrom down. Sikit pun tak sensitif mood pak-pak lebai ngan pak-pak imam nak buat kebajikan dalam bumi Malaysia ni. Dah la pak menteri tak nak support. Sikit punya sibuk dengan 2 bukit satu batang.. aduh!!

Kesimpulan gua boleh buat, dalam negara ini majoriti tetap adalah meraka yang tak ambil pusing isu-isu semasa. Masih duk khayal dengan hiburan dunia yang tak berkesudahan.

Tunggulah kalau gua jadi Pee Eem Nanti!! Tau laa nasib korang.

No comments: