Madrasah As-Saidiyyah

Himpunan Video dan Maklumat berkenaan Madrasah As-Saidiyyah serta Pengajian Kitab di http://pondok-rasah.blogspot.com

Juga koleksi video pengajian kitab Soal Jawab A-Z tentang Tasawuf oleh Dr Zulkifli Mohamad Al-Bakri

Follow twitter saya @antusabun

Tuesday, March 24, 2009

127-Besok wa Outstation sampai Jumaat..

Boss gua baru call tadi petang esok kena gerak terus pegi Perak ada projek yang perlu pemantauan. Kejang gua pasal tak leh update blog. Ni dah tahap ketagih ni.
Jadi keluarkan check bateri kamera kot ada lagi tak, kang kot kejong gua tak berambik gambar kat Perak nun. Sah-sah gua kena bambu..

Beg kamera punyalah besar. Kamera pun besar. Dah tahap boleh patah bahu ngusung benda alah ni ke hulu ke hilir..
Gua leh amik gambar flash je pasal kameranya tengah ngambik gambar..haha
***
Perak apa makan yang best??

6 comments:

Anonymous said...

Salam sahabat, tempoyak yeop

apei said...

gulai tempoyak ler brader.. perak lu pergi belah mana?
kalau lu pergi kg gua kat bagan dato tolong kem salam kat opah gua!

Hidemichimomotani said...

KFC
McD
PizzaHut
OldTown
Kenny Rogers
Nandos
SushiKing
Starbuck
CoffeeBean
SecretRecipe
.
.
.
...bleh tambah kalau nak, jgn malu². Hahahah!..

Anonymous said...

Salam sahabat, sebut tempoyak baru teman teringat nak masak lauk ape mlm ni. Ayam kalau masak gulai tempoyak meleleh air liur. MNM4774

AdukaTaruna said...

Makan santau best, bro. Hahaha

TokMudim said...

Hang Lelaki Miang....hisap rokok LM.

Uji Minda anda : Dimanakah maksud ayat dibawah ni biasa disebut-sebut??

Ya Tuhanku ampunilah aku, rahmatilah aku, perbaikilah aku, angkatlah darjatku, berilah aku rezeki, pimpinlah aku, afiatkanlah aku dan maafkanlah aku.