Madrasah As-Saidiyyah

Himpunan Video dan Maklumat berkenaan Madrasah As-Saidiyyah serta Pengajian Kitab di http://pondok-rasah.blogspot.com

Juga koleksi video pengajian kitab Soal Jawab A-Z tentang Tasawuf oleh Dr Zulkifli Mohamad Al-Bakri

Follow twitter saya @antusabun

Tuesday, May 11, 2010

Lagi keluar parti, tapi tetap gua pelik.

Napa jadi tajuk macam kat atas? Haha.. Masa musim PRK ni biasalahkan orang keluar parti. Tapi tetap ada yang pelik..

61 orang dari parti PAS yang keluar. Bahagian Alor Star Kedah. Keluar dan terus masuk UMNO. Tu yang pelik!

Kedah 2 tahun lepas yang memerintah UMNO. Bukan PAS. PAS baru memerintah 2 tahun. Yang 61 orang ni confirm dah masuk PAS lebih 2 tahun kan. Pejadah pulak kalau hari-hari keluar masuk pulak ye tak. Bangang namanya tu.

Yang bangang masuk PAS ketika UMNO memerintah pehal? Dan skang masuk UMNO pulak bila PAS yang jadi pemerintah. Ke tak keja gila namanya tu.

Sapa ada list 61 orang tu boleh send kat gua. Nak publish kat sini dengan sticky note. Nak tunjuk ni lah puak melayu terbangang di Malaysia bersempena nak keluar budget RMK10 ni.

Tak geng Safuan ni mesti geng Saiful. Tak pun madbi..

Kahkahkah...

No comments: