Madrasah As-Saidiyyah

Himpunan Video dan Maklumat berkenaan Madrasah As-Saidiyyah serta Pengajian Kitab di http://pondok-rasah.blogspot.com

Juga koleksi video pengajian kitab Soal Jawab A-Z tentang Tasawuf oleh Dr Zulkifli Mohamad Al-Bakri

Follow twitter saya @antusabun

Thursday, June 4, 2009

Kalau tak sakitkan hati orang memang tak sah..

Lagi la rasa nak kutuk puak-puak yang tak reti buat kerja ni. Takderlah nak pikir sekarang ni musim cuti sekolah ke, orang tengah banyak buat kerja kat opis ke, orang tengah best honeymoon ke...ntah apa-apa la kesimpulan yang gua boleh cakap.

Semalam gua layan blog ada arahan OKT (Orang kena tahan) masa krisis sidang DUN Perak kelmarin kena datang IPD Ipoh melapor diri, tapi tak sampai sepuluh minit (baca 10 minit) arahan suruh bersurai pulak. Kalau la umah OKT tu kat Johor ke, KL ke, tak ke haru. Main talipon atau email je tak boleh ke?

Dengar cerita pakcik yang selalu joging kat sekitar SUK tu pun kena tahan gak, apa nak buat. Dah nasib badan.

Mesti encik zorro-unmasked sakit hati kan. Punyalah detail cerita semalam kat blog perancangan nak turun kat Ipoh. Siap dah set nak tido mana, sapa nak drive, alih-alih kena balik jugak. Dah gaji kena potong yer tak...

No comments: