Madrasah As-Saidiyyah

Himpunan Video dan Maklumat berkenaan Madrasah As-Saidiyyah serta Pengajian Kitab di http://pondok-rasah.blogspot.com

Juga koleksi video pengajian kitab Soal Jawab A-Z tentang Tasawuf oleh Dr Zulkifli Mohamad Al-Bakri

Follow twitter saya @antusabun

Monday, June 8, 2009

Pendedahan Mustika - guru tahfiz gay

Mus baru selesai membaca majalah Mastika keluaran terbaru. Membaca tajuknya sudah gerun. Ustaz dan budak tahfiz dirasuk gay. Dakwa budak itu dia sering diliwat rakan2 dan ustaz muda di sekolah tahfiz. Bukan satu tetapi dua sekolah tahfiz. Budaya gay sudah menjadi kelaziman di sekolah tersebut.

Entahlah, sebelum ni pun Mus biasa mendengar budaya gay di sekolah berasrama lelaki termasuk sekolah agama. Tapi bila mana budaya gay ini juga diamalkan oleh pelajar tahfiz, bunyinya sangat pelik!


Huh!! akhir zaman ni memang tak terkata apa isu-isu sekeliling yang berlaku. Tadah ajer la. Dah nak jugak guna hukum British. Ape ajer la yang kita boleh buat.

Sebelum ni gua ader post cerita kesulitan guru-guru sekarang untuk didik anak bangsa. Dah susah sangat agaknya kot guru muda tu nak didik, tu yang join sekali tutuh anak murid sendiri...kahkahkah..

1 comment:

Marina Monroe said...

LAKNATULLAH KAPADA SEMUA GOLONGAN TU....INSAF DAN TAUBAT SEBELUM TERLAMBAT...