Madrasah As-Saidiyyah

Himpunan Video dan Maklumat berkenaan Madrasah As-Saidiyyah serta Pengajian Kitab di http://pondok-rasah.blogspot.com

Juga koleksi video pengajian kitab Soal Jawab A-Z tentang Tasawuf oleh Dr Zulkifli Mohamad Al-Bakri

Follow twitter saya @antusabun

Friday, January 22, 2010

Kreatif gak yang buat banner ni ye. Cantik..

Jangan memain. Bukan senang nak design banner macam ni. Ada point gak nak tinggikan rating. Pastu buh kat muka depan.

Oit mangkuk, isu enjin jet hilang, kronologi inkues kematian Teoh, isu PKFZ, stadium runtuh, perjalanan pilihanraya kampus, kes qazaf saiful, sensasi kawin cerai artis dan binatang misteri kat PD lu taknak buh banner skali ke? Kes Kugan pun lama senyap. Apa cerita pun gua tak tahu ni. Bagus gak buh banner banyak-banyak. Barulah warna-warni site Berita Harian ni. Canggih tak idea gua?

Khaaaakh tuuuihhhhh...

No comments: