Madrasah As-Saidiyyah

Himpunan Video dan Maklumat berkenaan Madrasah As-Saidiyyah serta Pengajian Kitab di http://pondok-rasah.blogspot.com

Juga koleksi video pengajian kitab Soal Jawab A-Z tentang Tasawuf oleh Dr Zulkifli Mohamad Al-Bakri

Follow twitter saya @antusabun

Wednesday, January 13, 2010

Penat gua taip panjang-panjang. Cilakak.

Entah bila zaman la network kat 1Malaysia ni nak senonoh. Dari pagi buat badut. Nak kerja pun susah. Takkan sampai seminggu pulak jadah ni nak jadi. Tak larat la saya macam ni. Nasib baik hp saya canggih lagi dari server opis ni.

Nanti saya kongsikan tips ni pada awak semua ye. Dalam jamban zoo negara pun awak semua boleh update blog. Cuma kena pastikan bateri hp awak dalam keadaan senonoh tau.

*entry ni di update ketika saya lagi 253m nak jejak bumi. Saya sedang training terjun parachute ni. Esok saya try update time nak lompat papan anjal 10m tu pulak. Doakan saya berjaya tau.

No comments: