Madrasah As-Saidiyyah

Himpunan Video dan Maklumat berkenaan Madrasah As-Saidiyyah serta Pengajian Kitab di http://pondok-rasah.blogspot.com

Juga koleksi video pengajian kitab Soal Jawab A-Z tentang Tasawuf oleh Dr Zulkifli Mohamad Al-Bakri

Follow twitter saya @antusabun

Tuesday, December 2, 2008

46-Kisah jahat

Gelak aku bca citer sultan ni. Macam-macam perangai yer tak time ponteng dulu. Ingat balik kisah2 lama masa kat skolah. Masa tu otak pun tak baper nak center. Asik nak pikir seronok je. Jadi tergerak pulak hati aku nak citer kisah masa budak2 dulu buat jahat..hahaha



,

Tak baik bukak pekung di dada..Apa raaaa

1 comment:

The Spiral Eyes said...

hei kamu sungguh bertuah,sila datang blog aku untuk parti buih sabun jangan lupa jadi follower aku

yang benar
pengganti pasa sanda