Madrasah As-Saidiyyah

Himpunan Video dan Maklumat berkenaan Madrasah As-Saidiyyah serta Pengajian Kitab di http://pondok-rasah.blogspot.com

Juga koleksi video pengajian kitab Soal Jawab A-Z tentang Tasawuf oleh Dr Zulkifli Mohamad Al-Bakri

Follow twitter saya @antusabun

Thursday, December 18, 2008

76-VTEC la konon...



Sibuk la konon. Tapi kang bila gua jeling tengah carik barang keta kat web ef dia tu. Gua musykil. Banyak betul duit gomen sampai hired orang untuk modified keta.

Gua rasa dia ni jiwa lebih kepada pejuang la. Sebab kalau hujan lebat sampai jarak pandangan mata 1 meter je. Petir berdentum-dentum macam langit ngan matahari nak runtuh dia tetap maintain balik kerja dengan moto. Keta simpan jugak kat garaj office.

,

Betul-betul lu hati kering bro...


Berabuk bumbung hukum setahun tak penah bergerak..Hampeh!!

6 comments:

BiskutLemau said...

Ntah2 kete dia takde enjin kot... tu yang ujan lebat pun naik moto... dia nak jual timbang kati kete dia tuh tapi rege besi tengah merudum sekarang... tu yang simpan kat opis je tuh...

KARKADEWA said...

kete tu hanya untuk tayangan depan makwe2 chantek keje gomen...
baru nampak klasik brader..

Sigat said...

Kete ni takyah isi petrol. minyak hitam, oil filter xyah tukar beb..jimat giler.

BiskutLemau said...

Ye betul... nampak klasik... dah nak sampai tahap-tahap tukun tuh... buleh buat tempat pembiakan lipas... kehkehkeh

2roibagak said...

Setuju ngan KARKADEWA...kete tu memang nampak klasik dan raRE!!

Apai said...

...huu hensem la itu orang..