Madrasah As-Saidiyyah

Himpunan Video dan Maklumat berkenaan Madrasah As-Saidiyyah serta Pengajian Kitab di http://pondok-rasah.blogspot.com

Juga koleksi video pengajian kitab Soal Jawab A-Z tentang Tasawuf oleh Dr Zulkifli Mohamad Al-Bakri

Follow twitter saya @antusabun

Friday, December 19, 2008

78-Inilah terjadi bila boss tak datang office..

Shopping tu pukul 11 pagi waktu kerja...Gilo betul. Gambar lagi 2 orang pok tu tak sempat gua nak kandid. Pandai nyuruk...Hantu betul!!

Brader mee kolok ni memang suka famous..Jadi gua tak tunjukkan muka dia. Kalau tak kang!!.. Kot yer pun sorok la tag harga tu..Apa raaa




Ni topi lebih berguna time tarik cable masa pegi fieldwork. Tak pun mancing. Gua petik kata-kata biskutlemau ngan abang Mod.



Kedai ni jual barang-barang askar. Tapi bukan askar tanah Melayu. Askar Jerman ngan Itali. Iceland pun ada tapi gua tak tau mana satu...



Ni gunanya time nak jadi sniper. Gua nak tanya, sniper pakai laser pointer ke?



13 comments:

mrblind said...

wei..rambut tu gua berkenan la..lu pergi shopping kat mana ni..

Biskutlemau said...

sebenarnye aku pun tak paham apa kaitan rambut palsu bob marley dengan barang2 askar... kehkehkeh

j or ji said...

sniper boleh baring 2 hari tak bergerak...
kat mana kedai ni?

l.i.f.e said...

shopping ke mende nya gaya gini...tsksss

KARKADEWA said...

mcm kat bangi je kdi ni...

El-Zaffril said...

gilos... ade cctv atas tu la weh

antusabun said...

kat sekyen15 bandar baru bangi

miss galaxy said...

bile dah xder keje
lagi2 boss pon xder
ini lah perkara utama yg akan anda lakukan..hehehe

Apai said...

..roti pisang kat situ memang sodap..

BiskutLemau said...

Ha'ah... terubuk masin dio pun sodap kan apai

Apai said...

..udang galah dia pun sodap..

BiskutLemau said...

Hampeh... kalau berani lu tapau untuk gua la weiii

Apai said...

..nanti tanya tokey kalau ade stok.