Madrasah As-Saidiyyah

Himpunan Video dan Maklumat berkenaan Madrasah As-Saidiyyah serta Pengajian Kitab di http://pondok-rasah.blogspot.com

Juga koleksi video pengajian kitab Soal Jawab A-Z tentang Tasawuf oleh Dr Zulkifli Mohamad Al-Bakri

Follow twitter saya @antusabun

Monday, December 15, 2008

71-Mee kolok


Gua sajer lagi gatal tangan nak naip. Baru hari ni gua nampak insan dalam gambar diatas sibuk. Sebelum ni dia senang hati je lepak-lepak sambil dengan lagu rare kampung dia. Gua yang kat sebelah nak muntah dah. Tapi sebab diaer lagi tua dari gua, gua diam jer la. Lagipun dier sensitif. Gua sebenarnya lebih kesian dari nak ngutuk2 dier...
,
Dier bujang lagi. Sape nak contact gua. haha

14 comments:

sultan said...

eh... dia tgh tgk laman web ape tu. mcm meragukan je...

makcik rokiah said...

woo..same ngan opismate cik kiah..
layan dangdut..tibe jumaat agak2 sengal layan nasyid plak...seb baek bkn hindustan ok lagik..

mangkok said...

elehhh... sibuk pebende... kat sebelah tu ada toto... kalau bos takde tebongkang sampai potang... itu tengah layan gutterpost... cehh

antusabun said...

tang gutterpost tu yang gua tak tahan tu....hahahahah

sHwEeT ByAtcH said...

wah.. ghajin bangat ini insan...

BiskutLemau said...

member ko tu gay kot... tu yang single sampai sekarang... ngeh ngeh ngeh... jangan marah pok

Sigat said...

aduh..sedih nyer, empunya blog tangkap gambar kandid, ntah pa2 laa.. Wa saja nak bagitau, ujung-ujung taun nih banyak ler kerja nak buat, tu yang concentrate buat kerja.

antusabun said...

Simpati aku pada kau pok...

l.i.f.e said...

erk..apa kena mengena mee kolok sama ini entry?

BiskutLemau said...

mee kolok?? ntah laa... agaknye model dalam gambar tu tokey mee kolok kot

kuIna Jentayutiara said...

nama dia mee.. sdng nonton dangdut akhir zaman suci sarahani... larikkkkkkkkk

BiskutLemau said...

Cehhh... sigat konon... muka macam rumah pangsa tak siap... kehkehkeh

antusabun said...

Ko memang jahat pok. Hati dia punya la baik. berkati2 kau kutuk dia. Simpati la sket. apa raaaa

Sigat said...

pok BiskutLemau dengki kat aku tuu..asyik nak kutuk orang jerr..