Madrasah As-Saidiyyah

Himpunan Video dan Maklumat berkenaan Madrasah As-Saidiyyah serta Pengajian Kitab di http://pondok-rasah.blogspot.com

Juga koleksi video pengajian kitab Soal Jawab A-Z tentang Tasawuf oleh Dr Zulkifli Mohamad Al-Bakri

Follow twitter saya @antusabun

Friday, April 23, 2010

Kalaulah media milik Pakatan Rakyat!!!!

Jikalau kantoi mahasiswa sedang berkempen atau join Pakatan Rakyat di Hulu Selangor, lu orang agak-agak apa akan terjadi pada yang empunya badan?

Jikalau di tampal bahan-bahan internet macam contoh isu sijil Kamalanthan kat Hulu Selangor lu orang agak-agak kena cantas tak dek SPR?

Kalau letak banner atau poster Pakatan kat pagar-pagar sekolah, hospital apa akan terjadi pada nasib banner tersebut?

Ni semua double standard. Bukti UMNO dan Barisan Nasional tak punyai etika yang baik. Kalau depan TV memang ayu muka masing-masing dan nampak suci murni wajah masing-masing. Benda-benda begini yang buat gua hot. Terasa diperbodohkan. Simpati gua pada makcik-makcik yang takda streamyx kat umah.

Tapi itulah UMNO. Tak sudah-sudah nak bodohkan rakyat. Pencacainya pulak sanggup bersubahat menipu walaupun tahu akan kisah sebenar demi sesuap nasi. Halal haram memang ke longkang punyalah. Apa ada hal sedangkan pemimpin-pemimpinya tegok arak pun selamba (maaf, gambar pegi usha kat tempat lain).

Realitinya kita memang tahu. Sama macam Kamalantan tak ngaku kucup mesra tangan Muhyiddin. Gila bodoh punya penipu, kantoi pulak tu. Selamba badak mak bapak dia aje!!!!!

Begini ke bakal pemimpin. Tak pro malahan jauh dari amatur. Macam baru semalam keluar dari perut emak!!!!

Gua syak kalau kena kat Zaid, mau modal macam ni bawak ke PRU20!!!!!!!

Arghhhh.........

No comments: