Madrasah As-Saidiyyah

Himpunan Video dan Maklumat berkenaan Madrasah As-Saidiyyah serta Pengajian Kitab di http://pondok-rasah.blogspot.com

Juga koleksi video pengajian kitab Soal Jawab A-Z tentang Tasawuf oleh Dr Zulkifli Mohamad Al-Bakri

Follow twitter saya @antusabun

Wednesday, April 14, 2010

Satu2 kena telanjang, takkan kemaruk lagi?

YBK dah kena telanjang. Apa yang di telanjangkan lu orang pegi Google. Penat gua nak taip pakai tipun touch screen ni. Ni pun dah 2 kali tukar dia punya protector. Ingat lepas ni nak beli hp yang boleh cucuk wayar keyboard komputerlah. Biar budak kaki pancing tu bernanah pulak bijik mata dia baca artikel gua.

Tanah yang kena kitai tu takpe. Tu memang tanah pusaka mak bapak diaorang. Apa ada hal! Haha...

Nak aje gua jumpa pakcik-pakcik yang demo bawak sepanduk tulis "PR gadai tanah Melayu" tu. Bagi penendang sedas dua kat tempurung lutut dia biar tempang seumur hidup. Ada otak pi bubuh kat lutut bakpe?

"Apa Lukut, lu tak tahu YBK? Penendang nak?"

1 comment:

~::Iffat @ Wonderfatts::~ said...

kashaf2...lukut jugak kena...wakakakak