Madrasah As-Saidiyyah

Himpunan Video dan Maklumat berkenaan Madrasah As-Saidiyyah serta Pengajian Kitab di http://pondok-rasah.blogspot.com

Juga koleksi video pengajian kitab Soal Jawab A-Z tentang Tasawuf oleh Dr Zulkifli Mohamad Al-Bakri

Follow twitter saya @antusabun

Thursday, May 7, 2009

Akhirnya kerusi Speaker kosong...Macam drama tamil.

Dah macam drama tamil. Boleh plak polis masuk angkat speaker... Undang-undang firaun mana plak puak gerombolan ni ikut? Satu hal, benda start pun belum....

Siva has been taken out of the Dewan. His seat has been taken away. The Speaker's desk is now vacant.

2.39pm Speaker Sivakumar has been physically removed by the police from his chair. He has been taken out the door.

Ganesan dah amik tempat Sivakumar, Berlagak jadi speaker yang sah...Control hensem. tapi kena jerit ngan puak-puak PR. Drama dah dekat nak abis. Tapi yang nyata point-point PR nak menang next election makin ketara.

Gua tak dapat nak ulas panjang-panjang. Undang-undang makin celaru dah. Panggil peguam dunia suruh tafsir gua rasa dia pun cirit-birit. Tapi kita sesama la pikir mana logik, mana tak logik ye...

Tak dapat gua bayang camno terjadi kalau PR plak perintah Malaysia!!!

3 comments:

sunan said...

ya Allah...ke mana perginya pembesar2 negeri yang di katakan berdaulat ini? kau turunkanlah bala terhadap mereka2 yang batil ini!!!

Naruto sensei said...

saya sumpah semua yang terlibat dalam perancangan jahat ini takkan selamat malah mohon kepada Allah timpa kan kepada mereka balasan yang setimpalnya.. tak kira raja atau pun sesiapa sahaja yang merancangnya...

Naruto sensei said...

Aku sumpah ko Semua yang terlibat dalam rancangan jahat ini .. aku tak puas hati..

tak puas hati

tak puas hati

Raja Adil raja di junjung,

Raja Zalim Raja di sanggah,

Raja bukan Tuhan yang patut di sembah...

Raja hidup mewah rakyat teraniaya..

Allah saja Raja dan Tuhanku

Takbir!! Allahuakhbar!!